Bouwkundig tekenbureau Nauwelaers Koen

 

Bouwkundig Tekenbureau Nauwelaers: uw bouwkundig tekenaar in Lier

Bent u op zoek naar een specialist in bouwkundig tekenwerk? Dan staat Bouwkundig Tekenbureau Nauwelaers graag tot uw dienst! Ik heb 15 jaar ervaring in de bouwsector, waarvan 8 jaar als bouwkundig tekenaar. Het is belangrijk om eerst de juiste buigstaat te vinden voordat wij beginnen met het verdere ontwerp. Samen met u maak ik AutoCAD-tekeningen die meteen aan uw wensen aangepast worden.

Ik bied uiteenlopende diensten aan, zoals voor:

  • architecten: tekenen van uitvoeringsplannen en as-build plannen
  • studiebureau: tekenen van bekistingsplannen, wapeningsplannen en details
  • bouwbedrijf: detailtekeningen en aanpassen van uitvoeringsplan
  • digitaliseren: bestaande plannen (scan) digitaliseren tot bruikbare .dwg-files
  • werven: werkvoorbereiding, werfleiding en werfopvolging

Ik sta altijd klaar om u te assisteren. Als bouwkundig tekenaar kan ik een grondig bouwplan met productietekeningen maken. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik eenvoudig fouten en moeilijkheden ontdekken in uw plannen. Ik bied u bovendien steeds een oplossing op maat. Bouwkundig Tekenbureau Nauwelaers garandeert dan ook enkel de beste resultaten. Ik gebruik uitsluitend kwalitatieve materialen en producten om realistische plannen te maken.

Bouwkundig Tekenbureau Nauwelaers is uw bouwkundig tekenaar in de omgeving van Lier. Ik kan onder andere architecten, studiebureaus of bouwbedrijven ondersteunen met een professionele aanpak van alle plannen. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie over wat ik voor u kan doen. Neem vandaag nog telefonisch of via mail contact op: ik geef u graag een antwoord op al uw vragen.